Termeni si Conditii

COMANDA

Poti comanda produsele Catering Sanatos fie prin formularul de contact localizat in prima pagina, fie direct din magazinul online.

PROCESAREA COMENZII

Dupa ce finalizati comanda pe site-ul nostru, fie prin formular de contact, fie prin intermediul magazinului online, veti fi contactat de un reprezent Catering Sanatos pentru a confirma intentia dumneavoastra si pentru a va oferi mai multe detalii cu privire la modul nostru de lucru sau pentru a va raspunde anumitor intrebari.

In urma acceptului dumneavoastra se va merge mai departe cu verificarea platii. Din momentul in care plata este confirmata, veti fi contactat din nou telefonic pentru a confirma locatia unde se va face livrarea si intervalul orar.

Livrarea se face in 48 de ore de la acceptarea tranzactiei.

METODE DE PLATA

In acest moment, catering sanatos accepta ca si metode de plata transferul bancar si plata cu cardul online.

TRANSFERUL BANCAR

Dupa ce primiti pe email confirmarea comenzii puteti plati suma prin transfer bancar la datele indicate in aceasta.

Pentru a preintampina lipsa afisarii in email sau alte probleme de ordin tehnic, regasiti si aici datele noastre bancare:

Firma: STRONGBODYBUILDING SRL

IBAN: RO74INGB0000999903079135

Banca: ING Bucuresti – Central

Swift: INGBROBU

In cazul comenzilor venite prin magazinul online va rugam sa folositi ID-ul comenzii ca referință de plată. Comanda va fi livrată dupa ce un reprezentant Catering Sanatos va confirma plata si va va contacta pentru stabilirea zilei de livrare.

PLATA CU CARDUL, ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin procesatorul de plati PlatiOnline.eu .

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

DESCRIPTOR TRANZACTIE – CARD ONLINE

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „cateringsanatos”

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor Catering Sanatos se face doar pe raza municipiului Bucuresti, prin serviciul propriu.

Livrarea este gratuita!

Livrarea se face la data, respectiv ora stabilita impreuna cu consultantul Catering Sanatos, dar nu mai devreme de 48 de ore de la confirmarea platii.

POLITICA DE RETURNARE A BANILOR

Politica de returnare a banilor se aplica doar pentru abonamentele de 1 saptamana si 2 saptamani.

In cazul in care mancarea nu este pe gustul dumneavoastra si ati achitat deja un abonament pe 1 sau 2 saptamani ne puteti notifica, de preferat telefonic, iar noi va vom rambursa banii, fara zilele in care am livrat deja meniul.

In cazul achitarii unui abonament de 2 saptamani in valoare de 450 RON daca doriti intreruperea dupa prima saptamana vi se va restitui suma de 200 RON. Restul banilor reprezinta achitarea unui abonament de 1 saptamana.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile.

ACORDUL DE UTILIZARE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SC StrongBodyBuilding SRL, detinatorul site-ului CateringSanatos.ro (operatorul) are obligația de a administra în condiții de siguranța si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorii le furnizează

1. Ce sunt datele personale?

Orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (adică o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare – nume, adresă, număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

2. De ce colectăm datele personale?

Scopul colectării datelor rezultă din activitatea noastră de comerț, respectiv magazin online, de furniza produsele si a livra serviciile pe care le-ați solicitat și din dorința de a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. oferindu-vă informații despre produsele preferate, daca optați pentru comunicări de marketing.

3. Cum colectăm datele personale?

CateringSanatos.ro colectează datele personale primite în mod direct de la dvs. prin completarea formularelor de pe site (ca urmare a efectuării unei comenzi). Formularele includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, parola de acces, detalii privitoare la datele de sediul social al companiei tale etc. Site-ul nostru colectează în mod automat informații precum IP-ul dispozitivului pe care îl utilizezi, localizarea generală de unde vizitezi site-ul, tipul de browser, istoricul paginilor accesate, sistemul de operare ori dispozitiv mobil de pe care vizitezi magazinul online.

4. Pe ce bază folosim aceste date?

Datele menționate mai sus sunt folosite pentru a vă permite accesul in site si pentru a putea livra produsele și informările noastre conform modalității pe care ati ales-o să le primiți (cumpărarea produselor, livrarea acestora). Baza legală pentru această prelucrare este încheierea și executarea unui contract online la care sunteți parte (ori de cate ori solicitați operațiunile de mai sus, sunteți de acord cu termenii si condițiile de furnizare a acelor produse). Pentru emiterea facturilor si/sau în cazul în care suntem obligați să depunem declarații fiscale în legătura cu comenzile efectuate de dvs. se poate să solicităm informații fiscale detaliate precum: adresa dvs. (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obligă să le colectam și prelucrăm în legătură cu tranzacția respectivă. In aceasta situație, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligația de a ne conforma cu prevederile din legislația internă iar perioada de stocare va fi cel puțin egala cu cea impusa de prevederile legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozițiile privind arhivarea. Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj prin intermediul formularului de pe pagina de Contact. Datele pe care le trimiteți in urma folosirii acestei opțiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și / sau de a păstra o evidență a reclamației dvs., a solicitării de consultanta și a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 3 ani. Nu vă folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru o astfel de comunicare, bifând opțiunea de newsletter pe care o puteți retrage
oricând doriți (retrageți consimțământul) fie în comunicarea însăși, fie prin bifarea opțiunii NU din contul de utilizator, fie contactând-ne.

CateringSanatos.ro a luat masurile necesare si rezonabile, din punct de vedere tehnic si administrativ ca sa protejeze datele tale personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii, precum: controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în dulapurile de depozitare si arhivare, utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tipSSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

CateringSanatos.ro a luat masurile rezonabile de precautie pentru protejarea confidentialitatii datelor furnizate pe Internet insa cu toate eforturile depuse este cunoscut faptul ca acest mod de transfer de date nu este complet sigura astfel ca nu putem raspunde pentru acest mod de a ne transmite datele tale insa odata ce le primim folosim procedurile interne stricte privind securitatea datelor.

Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor siteului CateringSanatos.ro, sunteti de acord cu prelucrarea datelor personale in scopurile mai sus enuntate.