Termeni si Conditii

COMANDA

Poti comanda produsele Catering Sanatos fie prin formularul de contact localizat in prima pagina, fie direct din magazinul online.

PROCESAREA COMENZII

Dupa ce finalizati comanda pe site-ul nostru, fie prin formular de contact, fie prin intermediul magazinului online, veti primi odata cu confirmarea de primire a comenzii un chestionar cu privire la alimentele care nu pot fi consumate de dumneavoastra sau va creeaza alergii.

Completati si trimiteti formularul inapoi, pe adresa de pe care a venit si un coleg din echipa Catering Sanatos va va contacta telefonic sau va va confirma prin email daca folosim acele alimente si cat de des o facem.

Dupa ce primim acceptul dumneavoastra se va merge mai departe cu verificarea platii. Din momentul in care plata este confirmata, veti fi contactat din nou telefonic pentru a confirma locatia unde se va face livrarea si intervalul orar.

Livrarea se face in 48 de ore de la acceptarea tranzactiei

METODE DE PLATA

In acest moment, catering sanatos accepta ca si metode de plata transferul bancar si plata cu cardul online.

TRANSFERUL BANCAR

Dupa ce primiti pe email confirmarea comenzii puteti plati suma prin transfer bancar la datele indicate in aceasta.

Pentru a preintampina lipsa afisarii in email sau alte probleme de ordin tehnic, regasiti si aici datele noastre bancare:

Firma: STRONGBODYBUILDING SRL

IBAN: RO74INGB0000999903079135

Banca: ING Bucuresti – Central

Swift: INGBROBU

In cazul comenzilor venite prin magazinul online va rugam sa folositi ID-ul comenzii ca referință de plată. Comanda va fi livrată dupa ce un reprezentant Catering Sanatos va confirma plata si va va contacta pentru stabilirea zilei de livrare.

PLATA CU CARDUL, ONLINE

Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină prin procesatorul de plati PlatiOnline.eu .

Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

Siguranța informațiilor dvs. este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului dvs, ci le trimite criptat pe o conexiune securizată către banca procesatoare. În acest fel informațiile dvs. sunt în sigurantă.

Indiferent de valuta pe care o aveți în cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii dumneavoastră.

DESCRIPTOR TRANZACTIE – CARD ONLINE

Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele „cateringsanatos”

LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produselor Catering Sanatos se face doar pe raza municipiului Bucuresti, prin serviciul propriu.

Livrarea este gratuita!

Livrarea se face la data, respectiv ora stabilita impreuna cu consultantul Catering Sanatos, dar nu mai devreme de 48 de ore de la confirmarea platii.

POLITICA DE RETURNARE A BANILOR

Politica de returnare a banilor se aplica doar pentru abonamentele de 1 saptamana si 2 saptamani.

In cazul in care mancarea nu este pe gustul dumneavoastra si ati achitat deja un abonament pe 1 sau 2 saptamani ne puteti notifica, de preferat telefonic, iar noi va vom rambursa banii, fara zilele in care am livrat deja meniul.

In cazul achitarii unui abonament de 2 saptamani in valoare de 350 RON daca doriti intreruperea dupa prima saptamana vi se va restitui suma de 150 RON. Restul banilor reprezinta achitarea unui abonament de 1 saptamana.

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile.