Rezultate clienti

 

“De unde să încep? De la

faptul ca și atunci când doar mă încălțam transpiram? Sau de la faptul că nu mă puteam bucura de joaca în parc cu fetița mea?
Îmi era foarte ușor să organizez lucruri care nu se referau doar la persoana mea (activitatea la birou, activitățileînfamilie, planurile cu prietenii, etc.), dar foarte greu să mă decid să încep să merg la sală sau să țin un regim. Evident am încercat diverse diete care promiteau rezultate instant. Care evident nu au funcționat sau au funcționat pe o perioadă scurtă de timp.
Mi-am dat seama ca nu m-am mai pus pe mine pe primul loc și că trebuie să fac o schimbare. Am început să caut pe internet și am găsit site-ul Catering Sănătos. Mesajul pe care l-am trimis prin facebook cerând informații suplimentare a fost cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru mine în 6 februarie 2017.
Am început să primesc meniurile zilnice din 13 februarie 2017. Aveam 116,7 kg. Nu multe, foarte multe. 34 de ani, 1,60 m înâlțimeși 116,7 kg.
După 20 de zile de primit meniuri sănătoase am slăbit 6 kg. Am ajuns la 110,7 kg. Nu a fost ușor. Ce m-a ajutat foarte mult a fost faptul că meniurile sunt foarte diversificate, nu m-am plictisit de un anumit fel de mâncare și chiar sunt curioasă să aflu ce primesc în fiecare zi. Am scapăt și de stresanta întrebare „eu ce mănânc astăzi?”
În plus, dl.Rusu a avut grijă să fac mișcare așa cum trebuie. Si chiar dacă strâng din dinți la fiecare antrenament și îi spun că mă torturează, plec de acolo cu zâmbetul pe buze și plină de energie.
Ce urmează? Mi-am luat o geantă de sală nouă și mă pregătesc de cea de-a doual ună de Catering Sănătos!
Mulțumesc întregii echipe pentru sprijinul acordat și pentru munca depusă pentru mine.”*

30 zile trecute de cand am inceput programul oferit de CateringSanatos si 30 de zile trecute de cand ma antrenez de minim 3 ori pe saptamana cu Rusu Andrei Andrei. Au fost 30 zile in care am avut incredere ca e decizia corecta si ca am gasit omul potrivit care sa ma ajute sa duc la capăt Schimbarea. A fost greu, mai greu la sala decat cu mancarea dar dupa 30 zile si 9.7 kg date jos ma simt bine, plin de energie, si fara dureri de articulatii cauzate de kg in plus.
Antrenamentele sunt intense bazate pe antrenarea corecta a muschilor prin izolarea acestora si pe îmbunătățirea mobilitatii la nivelul articulatiilor importante.

Pe scurt cea mai buna decizie luata pana acum cu privire la un program complet care sa te ajute sa dai jos kg in plus si sa faci miscare in asa fel in cat sa nu te accidentezi.”*

“A trecut deja o luna de cand beneficiez de  programul intensiv de slabit cu Strongbodybuilding,catering sanatos+anttenamente la sala,  asa ca pot sa trag linie si sa declar urmatoarele: -mancarea e intotdeauna proaspata si foarte bine preparata, ingredientele sunt de calitate-diversitatea mare, intr-o luna de zile nu s-a repetat niciun meniu(ba chiar nici macar o masa)-se vede atentia in alaturarea alimentelor si grija cu care aceste meniuri  sunt concepute-atentie la detalii,  mancarea arata bine, chiar intr-o banala casoleta de plastic.-portiile sunt potrivite, in consecinta nu am avut niciodata senzatia de foame dar nici de preaplin.  -dorm mai putin, ma odihnesc mai bine, ma trezesc usor si nu mai am starile de oboseala/somnolenta in timpul zilei pe care.le aveam inainte.-sunt mult mai activa in general.  

Dupa 12 ani de sedentarism si (cel putin) 25 de kg in plus mi-a fost foarte greu sa ma mobilizez pentru antrenamentele la sala, insa cu ajutorul lui Andrei am descoperit cat de bine e sa faci miscare si cat de minunat te simti apoi. Stie intotdeauna mai bine ca mine cat pot si mai ales ca pot! Ii multumesc ca m-a ajutat sa imi regasesc increderea in propriile forte si ca mi-a intins o mana de ajutor atunci cand am avut cea mai mare nevoie. Este de un profesionalism exemplar si o persoana altruista cu mult bun simt. “*

 

*REZULTATELE DIFERA DE LA O PERSOANA LA ALTA. NU GARANTAM UN NUMAR ANUME DE KILOGRAME DATE JOS

Lasă un răspuns

Your email address will not be published.

three + 14 =